Referanser

Elvesletta NS, Longyearbyen

Consto Svalbard AS bygger 4 boligblokker i Longyearbyen for byggherre Svalbard Utbygging AS.

Romsdalsgondolen, Rauma

Kranor AS monterte opp en 30 meter høy heisekran på toppen av fjellet Nesaksla i Rauma, og NRK var tilstede for å dokumentere hendelsen. Heisekranen skal benyttes under byggingen av Romsdalsgondolen.

Haukeland Universitetssykehus, Bergen

LAB Entreprenør bygger det nye barne- og ungdomssykehuset ved Haukeland universitetssykehus i Bergen (BUS2). Byggene får de samme gjenkjennelige glassfasadene som allerede er på Haukeland.

Skir bolig, Tromsø

Kranor AS har utleie av tårnkraner til Skir boligprosjekt med beliggenhet ved sjøen i Tromsøsundet, sentralt på Tromsøya. Her oppføres 180 selveierleiligheter.

Bjerkaker Sjøpark, Tromsø

Juni 2017 var det byggestart for første byggetrinn for Bjerkaker Sjøpark på Lanes, med innseilingen til Tromsø som panoramautsikt.

Himmel & Hav, Tromsø

Januar startet bygging av 87 leiligheter med enestående beliggenhet. Med sin plassering ut mot det vakre Tromsøsundet og kun 10-12 minutters gange til byen.

Kavringen, Nesodden

Kranor leverte en splitter ny MDT259 til Kavringen AS/ Sjøsenteret Nesodden AS. Vi gratulerer Kavringen med ny kran!

Hålogalandsbrua, Narvik

Med et spenn på 1145 meter blir Hålogalandsbrua Norges nest lengste hengebru. I tillegg til Hålogalandsbrua består prosjektet av en rassikringstunnel på 1,1 kilometer, 4,9 kilometer ny vei og to mindre tunneler.

Bjørvika, Oslo

Norges største byutviklingsprosjekt i moderne tid - Bjørvika i Oslo. Kranor var med på byggingen i over seks år. Dette var et stort og krevende prosjekt som vi er stolte av å ha fått vært med på.

template
template
template

template

template

template

template