Utleie

Kranor er Norges ledende leverandør av byggekraner og byggeheiser. Vi disponerer landets mest moderne leiepark av selvreisende kraner, tårnkraner og byggeheiser.

Potain er verdensledende både når det gjelder tårnkraner og selvreisende kraner.
Potain produserer tre grupper heisekraner. De minste kranene i Potain-serien er de selvreisende kranene med kapasitet fra 1,0t. opp til 7,98t. Høyere og større er tårnkranene som deles opp i to grupper. De med kapasitet fra 7,98t. opp til 64t. og de største med kapasitet opp til 160t.

Alimak har i over 65 år vært opptatt av å tilby produkter, løsninger, service og rådgivning til hver kunde med et behov for vertikale tilganger. Ingen kan komme opp mot deres unike erfaringsnivå når det bl.a. gjelder byggeheiser.

For å sikre kvalitet og funksjonalitet bruker vi CAD-programmer i designfasen. Med denne hjelpen tegner vi med millimeters nøyaktighet tegninger i et simulert miljø. En viktig del av dette er også vår serviceavdeling, som opererer over hele landet. Med de velutstyrte servicebilene sine er de alltid tilgjengelige for å rette opp eventuelle feil umiddelbart.

Det viktigste i forbindelse ved leie av kran/heis er at det fra starten velges rett modell til deres spesielle behov. Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med utleie og salg til mange forskjellige byggeprosjekter og hjelper dere gjerne. Kontakt oss for et hyggelig tilbud.

Selvreisende kraner

Frittstående, lette å transportere, montere og demontere gjør disse kranene til et naturlig valg for mindre prosjekter. Kranor har over 70 selvreisende kraner til utleie og salg.

Tårnkraner

Finn ut hvordan Kranor kan hjelpe dere med deres prosjekt. Med over 110 Potain tårnkraner på mellom 30 og 900 tonnmeter til utleie og salg har vi den rette løsningen for dere.

Byggeheiser

Lei Alimak byggeheiser til deres prosjekt for å skape gode forutsetninger for fungerende vertikal logistikk og effektiv transport av mannskap og materiell opp i høyden.

Kontaktpersoner

Øyvind Frantzen

Salg Utleie Øst/Sør

Telefon: +47 416 64 488

Tommy Poulsen

Salg Utleie Øst

Telefon: +47 920 73 309

Ole Nærland

Avdelingsleder Stavanger

Telefon: +47 405 43 090

Kjell Lillebø

Regionleder Vest

Telefon: +47 913 04 024

Sindre Drotningsvik

Salg Utleie Vest

Telefon: +47 947 97 826

Per Martin Hofstad

Regionleder Midt

Telefon: +47 911 60 365

Svein Mortensen

Regionleder Nord

Telefon: +47 913 01 180
Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.