Byggeheiser

Kranor har lang erfaring av utleie og salg av byggeheiser. Vi er også Norges beste når det gjelder utleie av heiser til glid.

Glideforskaling er en hurtig og økonomisk byggemetode, som med stor fordel kan anvendes ved utførelse av mange typer prosjekter som f.eks. trappe- og heissjakter, vegger, piper, siloer, radio- og TV-tårn, LNG-tanker, bropilarer, senkekasser og vindmøller.

Teknikken er basert på flyttbare former som løftes av hydrauliske jekker. Jekkene klatrer på spesielle klatrestål som skjøtes etterhvert som formen glir oppover.
Det er en kontinuerlig prosess der våt betong blandes med våt betong. Armeringen og/eller etterspenningskabler monteres samtidig som formen klatrer.

Vår leverandør Alimak Hek har i over 65 år vært opptatt av å tilby produkter, løsninger, service og rådgivning til hver kunde med et behov for vertikale tilganger. Ingen kan komme opp mot deres unike erfaringsnivå. Alimak Hek byggeplassheiser for både personer og gods har vært i bruk i over 50 år, og i alle typer bruksområder som f.eks. nybygg, oppussing, skorstein/forskaling, offshore og brobygging.

Alimak Scando 650

Alimak Scando 650 er verdens mest populære byggeheis, og det beste valget for effektiv konstruksjonslogistikk.

Alimak Scando 10/32

Alimak Scando 10/32 er en pålitelig og effektiv konstruksjonsheis, og tilbyr enkel betjening, enkel installasjon og intelligent design med lave totale eierkostnader.